Onze algemene

voorwaarden......

                         

De Algemene Voorwaarden van MountainVille per 1 november 2016. Gevestigd te Aalst en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 67205984.

Als eerste willen we u erop wijzen dat alle producten handgemaakt zijn, deze worden speciaal voor u gemaakt!

Bestellingen:
Als u een artikel koopt betekent dit dat u akkoord gaat met deze algemene voorwaarden. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Betaling:
Alle bestellingen die opgestuurd worden, dienen vooraf betaald te worden. De gegevens hiervoor krijgt u per e-mail bevestiging. In deze e-mail staat het totaal bedrag, inclusief de verzendkosten en het banknummer waar de betaling op overgemaakt kan worden. Ook staat hier het ordernummer in, deze graag vermelden bij omschrijving.

Is de betaling niet binnen 10 dagen na de besteldatum bijgeschreven op onze bankrekening, dan vervalt automatisch de bestelling.

Houdt er rekening mee dat betalingen soms een paar dagen onderweg zijn.

Betalen bij afhalen:

Het is ook mogelijk om te kiezen voor de optie betalen bij afhalen. Telefonisch of per e-mail maken we een afhaal afspraak om de bestelling af te halen. U kunt dan alleen contant (het liefst gepast) betalen of het bedrag al vooraf overmaken.

Verzending:
Zodra de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven streven wij ernaar om de bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden via Post-NL of door een derde. We verzenden van maandag t/m zaterdag, uitgezonderd feestdagen.

De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor het transport, voor beschadigingen tijdens het vervoer door de Post-NL of door een derde, zijn wij niet aansprakelijk. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor de fouten gemaakt door de koper, en heeft deze alle lasten en kosten te dragen.

MountainVille kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het door de klant niet correct doorgeven van gegevens m.b.t. het verzendadres.

MountainVille is echter niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging dan wel zoekraken van artikelen tijdens de verzending door Post.nl of derde.

Retourneren:
Al onze artikelen betreffen handgemaakte artikelen. Deze kunnen allemaal wat van elkaar verschillen. Houdt u hier rekening mee! Gekochte artikelen kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden, want deze worden speciaal voor u gemaakt.

Aansprakelijkheid / garantie:
Wij verkopen u deugdelijke artikelen die geschikt zijn voor normaal gebruik. We kunnen zelf geen toezicht houden op ondeugdelijk gebruik van de artikelen, zo kunnen wij dus nooit en te nimmer aansprakelijk worden gesteld als er iets met het artikel, omgeving, gebruiker(s) en/of omstander(s) ervan gebeurt; ongevallen, ongelukken en/of kapot gaan van. Gebruik van de artikelen is voor eigen risico. Gebruik de artikelen alleen waarvoor ze bedoelt/gemaakt zijn!

Wij willen u erop wijzen dat het hout van de artikelen veelal is uitgewerkt, maar het blijft hout. Hout krimpt, zet uit en kan naar verloop van tijd iets gaan schotelen of kromtrekken. Typerend voor Douglas is de lengte scheuren die regelmatig voorkomen. Dit hoort bij het type hout en kan niet tegengegaan worden.

Wij geven geen garantie op de door u aangekochte artikelen en u kunt het artikel niet retourneren, want deze worden speciaal voor u gemaakt.

Copyright:
Het is verboden zonder schriftelijke toestemming van MountainVille: beeldmateriaal en/of tekstmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken.